Subiectul Securitate

Spuneţi-ne cum să facem site-ul mai bun, mai frumos, mai isteţ

Moderator: Moderatori

Subiectul Securitate

Mesajde lewus pe 10 Ian 2005 09:58

Ne pare rău dar numai utilizatorii cu drepturi speciale de acces pot citi subiectele din acest forum

Cum se obtin aceste "drepturi speciale"? ;)
Ultima oară modificat de lewus pe 17 Apr 2005 11:42, modificat de 4 ori în total.
lewus

Locaţie: Brasov

Mesajde LeeRoy pe 10 Ian 2005 10:51

S-a mai intamplat... A fost anuntat adminul si se rezolva...

Intre timp am vazut ca scrie sub sectiunea Securitate "Accesul la această secţiune este privilegiat; pentru acces contactaţi administratorul forumului" (nu citisem)
Ultima oară modificat de LeeRoy pe 10 Ian 2005 10:53, modificat 1 dată în total.
LeeRoy

Locaţie: Hermannstadt

Mesajde Ovidiu Lixandru pe 10 Ian 2005 12:39

Fiind o sectiune a forumului cu subiecte mai delicate si ale carui informatii pot fi folosite in scopuri nu tocmai onorabile, accesul se acorda pentru fiecare utilizator in parte.
Astfel, cine doreste acces trebuie sa isi declare intentiile, sa aiba un pic de activitate pe forum (relevanta) si sa aiba tangenta cu domeniul securitate (fie el utilizator sau admin). Asa ne putem ajuta intre noi si putem diseca probleme mai "delicate" ale lucrului cu acest sistem de operare.
In search of sunrise
Ovidiu Lixandru
Administrator

Locaţie: Bucuresti

Mesajde floreen pe 30 Aug 2005 17:10

Daca pentru voi asta inseamna Linux si open-source....inseamna ca am gresit forumul.
Sunteti asa elitisti....mai aveti putin si va transformati in tirani. Am observat ca daca vine cineva nu stie asa bine ce este Linux si cum se lucreaza cu el si pune o intrebare mai prostuta, sunt pe forum destui care sa-i atraga atentia ba ca e lenes, ba ca nu stie sa scrie, ba ca e asa si pe dincolo.
Apoi cu accesul restrictionat ce inseamna asta? Nu cumva cunostintele apartin tuturor, de ce le tineti inchise, de ce le tineti numai pentru voi?
Va e frica de cine si de ce? Ca o sa vina nu stiu cine si o sa faca nu stiu ce?
Imi pare rau si va spun cu toata seriozitatea, dar ceea ce faceti voi au facut si comunistii si nazistii.
Va intreb daca forumul este public sau privat? Daca este public atunci eu nu intelg de ce practicati cenzura?
La sfarsit va spun ca folositi OS-uri si soft-uri care au la baza ideea de "share", iar cei ce au fundamentat juridic "open-source" ar fi mandri de ceea ce faceti voi.
Eu sunt toti si ce bine e sa fii eu!
floreen

Mesajde Ovidiu Lixandru pe 30 Aug 2005 17:23

Heil linux360, ai d'raq de nazisti open-source ce mai suntem. Arbeit macht frei, script-kiddiez! :ranjet:
In search of sunrise
Ovidiu Lixandru
Administrator

Mesajde HabarNam pe 30 Aug 2005 17:31

Cenzura se practică de către moderatori pentru că majoritatea utilizatorilor nu o practică ei înşişi. Şi eu _cred_ că tu nu ai habar despre ceea ce înseamnă nazism şi chiar comunism - pentru că nu te-ai grăbi să dai cu pietre.

După părerea mea eşti un îngust la minte dacă nu vezi dincolo de pseudo cenzura impusă pe forum.
#75347 <sm`gone> no need to shower, I use linux
HabarNam

Mesajde floreen pe 30 Aug 2005 17:32

Ovidiu Lixandru scrie:script-kiddiez! :ranjet:
ce inseamna? cine sunt aia?
Oricum ma asteptam la un raspuns serios.....dar vad ca nu se bucura de atentie "toata lumea". Era pur si simplu o observatie, ca nu e drept sa restrictionezi accesul vizitatorilor. Asta este....sunteti elitisti.....mi-ar fi placut sa nu fie asa ostil si batjocoritor stilul vostru.....
Ar trebui sa fac ceva in mod special sa primesc niste lamuriri argumentate in legatura cu accesul la categoria "securitate", ca ceea motivele de date de voi pe forum sunt mediocre, cum am mai spus "cineva care ia ceav de pe forum si o sa faca ceva"?
floreen

Mesajde Ovidiu Lixandru pe 30 Aug 2005 17:36

Iar daca tie nu ti-ar fi fost lene sa apesi pe "Cautare", ai fi gasit si raspunsul pe care-l cauti.
In search of sunrise
Ovidiu Lixandru
Administrator

Mesajde csdexter pe 30 Aug 2005 17:38

floreen ... cand esti la Roma, fa cum faceau romanii.

Deci, intamplarea face ca pe acest forum, se afla aria 'Securitate' pentru accesul la care trebuie sa-i scrii admin-ului ... punct. E ceva neclar? Daca da, spune si discutam.

Daca nu e nimica neclar ... atunci care e problema ta de fapt?

@Dexter
Sine amicitia, vitam esse nullam.
http://www.linux360.ro/~csdexter/blog/
csdexter

Locaţie: Bucharest/ROMANIA

Mesajde floreen pe 30 Aug 2005 17:49

Eu nu pot sa caut in toate listele de discutii niste chestii care tin de administrarea corecta si informarea utilizitorilor.

HabarNam : era o solicitare, si am habar despre nazism si comunism mai mult decat ai tu.
Chiar iti pot povesti unele aspecte intro seara la o bere. Tu ma ajuti sa inteleg mai bine Linux si eu te ajut sa intelegi mai bine totalitarismul. Asta daca accepti provocarea.
floreen

Mesajde HabarNam pe 30 Aug 2005 17:51

Îmi pare rău dar nu accept provocarea... prefer linuxul.
#75347 <sm`gone> no need to shower, I use linux
HabarNam

Mesajde floreen pe 30 Aug 2005 17:55

Ok.....se pare ca csdexter m-a lamurit....
Credeam ca e altceva acolo....imi pare rau dar am inteles gresit.....si un raspuns clar ca al lui csdexter ar fi fost deajuns.

csdexter : nu mai am nici o problema.
floreen

Mesajde floreen pe 30 Aug 2005 17:59

Ma gandeam eu.......HabarNam.......nu poti sti Linux si subtilitatile totalitarismului in acelasi timp....si chiar daca ar fi asa.....daca preferi Linuxul inseamna ca in domeniul analizei istorice te afli pe un teren nesigur.
floreen

Mesajde alexandru_z pe 30 Aug 2005 22:17

dragă domnule floreen ţin să-ti atrag atenţia că dumneata te afli pe un teren nesigur încercând să jigneşti un membru al acestei comunităţi... fără a pune de la început întrebarea care trebuie.
în primul rând citeşti regulile apoi ia nişte lecţii despre open source şi linux şi apoi să întrebi ce-i aia securitate

gata.... mi-au trecut nervii... da' nu mai suport să apară câte unu şi să compare linuxu cu vreun sistem politic.
This is Linux country. If you listen carefully, you can hear Windows reboot...
alexandru_z

Mesajde floreen pe 31 Aug 2005 12:45

alexandru_z scrie:dragă domnule floreen ţin să-ti atrag atenţia că dumneata te afli pe un teren nesigur încercând să jigneşti un membru al acestei comunităţi... fără a pune de la început întrebarea care trebuie.
în primul rând citeşti regulile apoi ia nişte lecţii despre open source şi linux şi apoi să întrebi ce-i aia securitate

gata.... mi-au trecut nervii... da' nu mai suport să apară câte unu şi să compare linuxu cu vreun sistem politic.

alexandru_z nu nu ai nici un drept sa-mi atragi atentia, nu esti moderator nici redactor...sau poate incerci sa te faci remarcat.....iti faci singur publicitate.
Daca ai fi fost mai atent (dar se vede ca nu ai inteles ceea ce s-a discutat din moment ce ai sarit la mine) ai fi observat ca mi-am cerut scuze....
Apoi HabarNam m-a complimentat : "ingust la minte" si am dorit sa-i demonstrez ca poate nu e asa....sau poate e....nu am vrut sa-l jignesc...ci doar sa-i "atrag atentia" ca nu ma poate numi ingust la minte din moment ce nu ma cunoste.....a fost o mica rautate din partea mea, dar avea un scop...

In ultimul rand pot sa spun doar ca Stallman este considerat un geniu si un filosof.....eu nu am comparat Linux cu un sistem politic....am afirmat doar ca open-source nu este doar o miscare in domeniul IT ci si o miscare filosofica.

In ultimul rand
floreen

Următorul

Înapoi la Sugestii şi probleme tehnice