Hmm... prietene....,
daca un sisetm de ticketing s-ar fi "lipit" pe solutia mea, fii sigur ca as fi folosit-o. Din pacate nu e vorba de o solutie bazata pe ticketing ci doar una care impune numeroatarea emailurilor trimise de catre utilizatori.
Numerotarea trebuie facuta in linia subiectului(subject line)
similar cu un sistem de ticketing. Am dat exemplul acestui sistem pentru a arata cum vreau sa
arate solutia pentru care cer sfatul.
Ca sa fiu si mai explicit, utilizatorii trimit mailul de pe ropria statie de lucru, folosind propriul client de email si asa trebuie sa mearga treaba. Numerotarea trebuie facuta de catre serverul de mail(Postfix) independent de masina care trimite. As putea da si exemplul Amavis sau Spamassasin care modifica continutul subject line numai ca acestea nu o numeroateaza. Pe mine ma intereseaza asa cum am spus numeroatarea.
Am cautat pe G, Y, B si altele, am mai pus pe niste forumuri dar se pare fie ca nu am fost suficient de explicit, fie ca nu s-a auzit/vazut inca o astfel de solutie.
.... ah si... nu vreau sa-l chinui pe MTA sa imite pe cineva. Incerc doar sa-l invat o shmecherie noua.