lazarflorin scrie:@csdexter
Am instalat Centos 5.4 urmand sfatul tau si am reusit.
Toate bune si frumoase dar.... ma loghez pe masina si nu am suport pentru mouse.Cum pot sa fac mouseul sa mearga in consola ?
Mouse in consola te ajuta numai la COPY/PASTE, altceva nu face :-) Probabil nu s-a instalat 'gdm' automat -- yum install gdm && chkconfig gdm on && service gdm start ar trebui sa rezolve problema.
lazarflorin scrie:Cautand despre lxde pe net am gasit urmtoarele : (...)
M-am uitat pe linku-ul asta
https://admin.fedoraproject.org/updates/search/lxde si am luat rpm-ul
lxde-settings-daemon-0.4.1-1.fc12.i686.rpm.
Am incercat sa il instalez ruand comanda :
- Cod: Selectaţi tot
rpm -i lxde-settings-daemon-0.4.1-1.fc12.i686.rpm
si imi da un mesaj de eroare ca nu gaseste lxde-icon-theme.
Din cate am observat eu sunt mai multe pachete acolo. Cum ar trebui sa procedez ? Ar trebui sa le instalez intr-o anumita ordine sau cum anume ?
Va multumesc anticipat.
Dupa cum se observa, sunt mai multe pachete care depind undele de altele. De asemenea si tot dupa cum se observa, n-ai fost atent cand citeai instructiunile citate de tine: acolo era vorba de
SRPM-uri dar tu tot unul binar ai incercat sa instalezi. (Si ma abtin de la a intreba de ce tocmai cu ala ai inceput ...) Vezi pe mirror-ul tau preferat ca ai un director acolo, la acelas nivel cu cele specifice arhitecturilor (e.g. x86_64), care se cheama fie 'source', fie 'SRPMS'. Intrii in el si acolo vei gasi SRPM-urile de care vorbea articolul.
Le copiezi local pe toate si apoi le recompilezi local cu rpmbuild --rebuild <nume fisier>.
In mod evident, e posibil sa nu mearga din prima (fiind destinate altei distributii, chiar daca asemanatoare) si/sau e posibil sa aiba pretentie la o anumita ordine de procesare (pe care va trebui sa o respecti) si/sau e posibil sa mai ceara si alte pachete (pe care va trebui sa le instalezi, in marea lor majoritate din familia '-devel').
@Dexter